Empresa de servicios de Enfermería

Trabajamos para su Calidad de Vida

Quiénes somos

Blancafort Infermers es una empresa de profesionales sanitarios que trabajan día a día, para mejorar la calidad de vida de las personas de las instituciones para las cuales trabajamos. Ya sea la atención a las personas mayores, como en situación de urgencia o haciéndoles formación.

Nuestros servicios

#SistemaDeMontserrat coordinació per una tardor de romeries, pelegrinacions i actes diversos a #montserrat Esperem que gaudiu de la vostra estada i us sentiu acollits.

Reunio mensual del #SistemaDeMontserrat Tots els serveis a punt pels que visiteu #Montserrat i el seu Parc Natural aquest estiu, tingueu una bona estada.

Un any més felicitar a @bomberscat per la gran tasca que fan organitzant la @VerticalMont a favor de @solidaritatSJD i un orgull poder-hi col·laborar.

Visita al Centre humanitari de @CreuRojaCAT de #SistemadeMontserrat, per tal de conèixer l'important tasca que realitzen tant el dia a dia amb la gent necessitada del nostre entorn, com la ràpida resposta d'ajuda que tenen davant d'una emergència humanitària allà on sigui 🌍👏

Veure més

Equipo Humano - Responsables de Área

Jordi Blancafort

Enfermero - Administrador

David Sancho

Enfermero - Responsable servicios 
"Abadia de Montserrat"

Susana Álvarez

Enfermera - Responsable servicios "Las Arcarias Mandri"

Carla López

Enfermera - Responsable servicios "Salesians Martí-Codolar"

Nuestros clientes