Empresa de servicios de Enfermería

Trabajamos para su Calidad de Vida

Quiénes somos

Blancafort Infermers es una empresa de profesionales sanitarios que trabajan día a día, para mejorar la calidad de vida de las personas de las instituciones para las cuales trabajamos. Ya sea la atención a las personas mayores, como en situación de urgencia o haciéndoles formación.

Nuestros servicios

Jornada del #SistemaDeMontserrat que em pogut compartir amb la Comunitat Benedictina, amb la presencia del P. Abat Manel i la visita guiada pel Monestir que ens ha fet el P. Majordom Ignasi M.

2

Reunio del #SistemaDeMontserrat avui a la seu dels @agentsruralscat a Torreferrussa i visita al centre de recuperació de fauna salvatge on fan una gran feina per mantenir la biodiversitat de la nostra terra. Gracies a Tots per l'acollida.

#SistemaDeMontserrat coordinació per una tardor de romeries, pelegrinacions i actes diversos a #montserrat Esperem que gaudiu de la vostra estada i us sentiu acollits.

Reunio mensual del #SistemaDeMontserrat Tots els serveis a punt pels que visiteu #Montserrat i el seu Parc Natural aquest estiu, tingueu una bona estada.

Veure més

Equipo Humano - Responsables de Área

Jordi Blancafort

Enfermero - Administrador

David Sancho

Enfermero - Responsable servicios 
"Abadia de Montserrat"

Susana Álvarez

Enfermera - Responsable servicios "Las Arcarias Mandri"

Carla López

Enfermera - Responsable servicios "Salesians Martí-Codolar"

Nuestros clientes